♥ Dôležitá súčasť šatníka - topánky!

April 25, 2017

Topánky sú veľmi dôležitou časťou nášho šatníka. Musia byt maximálne pohodlné, musia nám sedieť a svojím komfortom pripomínať papuče,v ktorých sa vždy cítime pohodlne.

• Pri výbere topánok by sme preto mali klaste väčší dôraz na účelnosť, pohodlie a na to ako sa v topánkach cítime, než pozerať len na módu a trendy. Každá túžime zahviezdiť a tak radšej siahneme po lodičkách ako po drevákoch.

• No čo tak si vybrať pekne, štýlové, moderné no zároveň pohodlne topánky v ktorých sa budete dobre cítiť a zároveň super vyzerať?

• Presne také nájdete na internetovom obchode Spartoo.sk
kde majú obrovské množstvo  výberu damskej obuvi, ale taktiež iných veci ako oblečenie, kabelky či doplnky.




♥ Mňa osobne z ich ponuky velmi zaujala značka Dr. MARTENS



Jej obuv je  vystužená vzduchovým vankúšom AIR WAIR. Ktorý dokonalo tlmí nárazy pri chôdzi po tvrdom povrchu a týmto chráni kĺby, chrbticu a šetrí Achilove šľachy.



• Martensky sú ručnou prácou výhradne anglických obuvníkov s originálnou podošvou, ktorá je z elastického materiálu a odolná proti mastnote, kyselinám, benzínu a alkalickým látkam.



•  Naviac je doplnená o špeciálne podložky rôznej tuhosti, ktoré umožňujú dokonalé vytvarovanie vnútrajšku topánky presne podla nohy a prispievajú tým k pohodlnej a zdravej chôdzi.


 


Tak čo zaujali aj vás tak ako mňa? A k tomu všetkému sú štýlové a mate na vyber z viacero modelov.

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews